Seuraava ulkoministeri marssii natsien kanssa

Keskusta ja Kokoomus ampui rivit suoriksi ja pakoitti useat edustajat äänestämään omatuntoaan ja vakaumustaan vastaan. Kansankiihottaja ja riidankylväjä Timo Soini sai sen minkä halusi. Valtavan huomion ja kansan toisiaan vastaan. Seuraava vaihe opportunisti ja hedonisti Timo Soinilla on uhriutuminen. Suomen kansa on jo ajat sitten ymmärtänyt mikä ihmisoletettu Timo Soini on aidosti. Takinkääntäjä, petturi ja isänmaan vihollinen. Jos haluat lukea lisää Timo Soinista niin klikkaa tästä. Nyt nimittäin en kirjoita Timo Soinista vaan kahdesta puolueesta jotka on myynyt, repinyt rikki, polkenut maahan ja virtsannut Suomen edustuksellisen demokratian päälle. 

Keskusta on uudistunut ja Kokoomus ajelehtii ilman ideologiaa 

Tämänkin farssin meille tarjosi Sipilän hallitus joka kaiken yksityistämisen keskellä ehtii myös polkemaan maahan Suomen edustuksellisen demokratian. Sen jota olemme luottamuksella rakentaneet yli sadan vuoden ajan. Sen joka on mahdollistanut Suomen hyvinvoinnin ja tasa-arvon rakentamisen. Sen jonka ansiosta Suomen pieni kansa on rakentanut maastaan menestystarinan. Sen saman jota nyt poljetaan maahan ja revitään rikki Keskustan sekä Kokoomuksen toimesta. Mietin miltä tuntuu niistä jotka ovat Suomelle taistelleet itsenäisyyden ja mahdollisuuden rakentaa demokratiaa. Se mikä ennen oli kallis, arvokas ja tuhansien henkien arvoinen onkin muuttunut rahan ja vallanhimon keskellä arvottomaksi.

Mistä tänään äänestettiin? 

Useat Keskustan ja Kokoomuksen edustajat ovat kiirehtineet selittelemään äänestyskäyttätymistään. Minulla on teille yksi viesti Suomen kansalta, olette reppanoita ja tahdottomia oman edun tavoittelijoita. Teidän tahdon, ideologian ja demokratian arvostus mitattiin tänään. Se ei ollut paljonkaan arvoinen. Sen voi mitata rahassa, luottamustoimien määrässä ja siitä kuinka pelkäätte edustajan etujen riisumista. Toivon, että teitä hävettää katsoa kuvaanne peilistä.

Mistä tänään sitten oikeasti äänestettiin? Timo Soinin luottamuksesta? Tyttöjen ja naisten oikeuksista? Hallituksen luottamuksesta? Käytännössä tänään äänestettiin Timo Soinin luottamuksesta. Epäluottamuslause perustui siihen, että Timo Soini on esiintynyt ministerinä Suomen linjaa ja naisten oikeuksien käsitystä vastaan. Mutta oliko tämä perimmäinen arvo mistä oikeasti äänestettiin?

Ei ollut ei. Kaikki tietää, että oikeasti tänään äänestettiin siitä miten edustuksellista demokratiaa Suomessa toteutetaan. Miten edustuksellista demokratiaa arvostetaan ja mitä vapauksia edustajilla on sitä toteuttaa. Osa edustajista äänesti tänään sen puolesta ettei Suomi ole demokratia. Osa edustajista lopetti sen Suomen jonka eteen niin monet taistelivat.

Miksi rivit ammuttiin suoriksi? 

Sipilän hallituksen taivalta on ohjannut vain yksi uudistus. Sote- ja maakuntauudistus on Keskustan tuhatvuotinen uni vallasta ja tuhansista luottamustoimista. Sama uudistus on Kokoomukselle miljardien tulonsiirto kansalaisten verorahoista yksityisille yrityksille. Rahan ja vallanhimo on ohjannut hallituksen jokaista päätöstä, jokaista istuntoa ja jokaista toimea. Tästä samasta syystä Sipilän hallitus ei voinut hyväksyä Halla-ahon Perussuomalaisia hallitukseen. Valtion vihollinen Timo Soini tarjosi hallitukselle helpon ja varman tavan varmistaa Keskustan ja Kokoomuksen etujen läpimenon esitykseen. Muodostui Sininen tulevaisuus, joka nimestään alkaen  halventaa koko Suomen ja sen arvokkaan kansan. Sinisen tulevaisuuden ainoa tarkoitus on olla hallituksen esitysten takuumies, ilman omaa tahtoa, ilman omaa ideologiaa ja ilman Suomen kansan etujen ajamista. Tahdoton, sieluton ja ostettavissa oleva.

Timo Soini ei ole penaalin terävin kynä mutta terävin on Timon vallan ja rahanhimo. Timo Soini on esimerkki siitä, että tässä maailmassa voi saavuttaa asioita valehtelemalla ja olemalla täysin välinpitämätön sekä kylmä yhteisiä etuja kohtaan. Timo Soini tuskin suunnitteli kaikkea kovin tarkkaan vaan ainoastaan käytti kauppatavarana lampaita jotka seurasivat häntä Siniseen tulevaisuuteen. Uskoisin, että hän hämmästyi ja ilahtui siitä miten heikko hallitus Suomea johti. Keskusta ja Kokoomus oli jo hirttäytynyt sote- ja maakuntauudistukseen ja sen johdosta hallitus on ollut käytännössä kyvytön ajamaan Suomen tai sen kansan etuja.

Ennen äänestystä Sampo Terho esitti julkisuudessa uhkauksen hallituksen kaatumisesta. Jos Timo Soini ei saisi eduskunnan luottamusta se merkitsisi myös hallituksen kaatumista. Sampo Terho siis esitti suoran uhkauksen. Keskustan yksittäiset edustajat tekivät samaa koskien Kokoomuksen edustajia jotka olivat julkisuudessa kertoneet äänestävänsä Timo Soinin luottamusta vastaan. Keskustan edustaja sanoi, että jos Kokoomus ei pysy ruodussa niin lakiesitys irtisanomislain muutoksesta tulee avata ja korjata. Lehmänkauppoja, ahneutta, typeryyttä ja puolueen etujen ajamista.

Äänestäjille pitkää poliittista muistia 

Äänestäjän poliittisen muistin sanotaan olevan kolme viikkoa. Vetoan teihin kaikkiin, ei unohdeta sitä mitä Sipilän hallitus tekee Suomelle ja kenen etuja Sipilän hallitus ajaa. Palkitaan Keskusta ja Kokoomus seuraavissa vaaleissa heidän työstään yhteisen omaisuuden yksityistämisestä, demokratian tuhoamisesta sekä ainoastaan puolueiden ja omien etujen ajamisesta. Näytetään yhdessä, että Suomen kansa on yhtenäinen ja haluaa edelleen elää demokratiassa jossa edustajan työhön ja suoraselkäisyyteen voi luottaa. Demokratiassa joka rakentaa Suomea edelleen tasa-arvoiseksi ja kaikista huolta pitäväksi valtioksi.

]]>