Olen 48-vuotias perheenisä jonka perheeseen kuuluu kaksi ihanaa tytärtä, yksi upea vaimo, sekä kolme kissaa. Muutimme Hyvinkään Marttiin vaimoni ja silloin 1-vuotiaan tyttären kanssa Tampereelta. Nuorempi tytär on siis syntynyt Hyvinkäällä. Etsimme asuntoa lähempää pääkaupunkiseutua ja paikaksi valikoitui Hyvinkää. Osasyy oli hintataso mutta myös hyvät palvelut ja rauhallinen yleisilme olivat niitä seikkoja jonka takia paikaksi valikoitui Hyvinkää.

Sotilaskoulutuksen sain Vekaranjärven sissikomppaniassa ja olen alikersantti. Kannatan ehdottomasti rauhan rakentamista mutta en ole sinisilmäinen. Meidän tulee pitää oma puolustus sellaisena, että se tarjoaa suojan alueellemme, sekä kansallemme. Euroopan yhteinen työ rauhan ja yhteisen turvallisuuden edistämiseksi on nyt ja erityisesti tulevaisuudessa tärkeää.

Työni

Työtäni on asiakaskokemuksen johtaminen ja asiantuntijuus. Työskentelen yhtiössä Edutaito, jonka perustajajäsen olen. Olen työskennellyt eri johtavissa teknologiayhtiöissä useissa eri rooleissa. Viime vuodet olen työskennellyt opetusalan parissa. Olen toimittanut ja suunnitellut useille oppilaitoksille ja kunnille tapoja käyttää teknologiaa kustannustehokkaasti ja niin, että teknologia hyödyntää opetusta ja tukee toimintamallien muutosta. Teknologia on tarpeellista vain jos sillä saavutetaan hyötyjä ihmisten toimintaan. Opetuksessa teknologia parhaimmillaan tukee opettajien työtä ja oppilaiden oppimista. Pahimmillaan se aiheuttaa kuluja ja turhaa työtä. Uudet opetussuunnitelmat tarjoavat mahdollisuuksia mutta asettavat myös haasteita kokonaisuuden kehitykselle. Opetukseen tarvittava uudistus ei ole vain laiteita tai teknologiaa vaan se on kokonaisuus. Kokonaisuuteen kuuluu tilat ja kalusteet, laitteet, pedagogia, opetusmateriaali, opettajan osaaminen, oppilaan ottama vastuu oppimisesta ja paljon muuta.

Toimin Hyvinkään kaupungin varavaltuutettuna. Lisäksi olen TechVilla Oy hallituksen jäsen ja Lasten ja nuorten taidesäätiö Villa Artun hallituksen jäsen.

Harrastukseni

Yritän pitää oman ja perheen elämän sellaisena, että meillä on suunnittelematonta aikaa yksin ja yhdessä. Joutilas aika on mielestäni tärkeää ja palauttavaa. Liikunnassa oma intohimoni on frisbeegolf. Siihen onkin Hyvinkäällä ja Suomessa mainiot mahdollisuudet koska meillä on paljon kisatason ratoja.