Sydämelliset kiitokset kaikille

Ensimmäisenä haluan kiittää kaikkia minua äänestäneitä. Kiitän todella paljon luottamuksestanne. Valtuutetun paikkaa emme saavuttaneet mutta varavaltuutetun paikan kyllä. Olisin toki ollut valmis ottamaan vastaan valtuutetun paikan mutta ollaan tyytyväisiä tähän tulokseen. Harmittelun sijaan toivon, että pääsen toteuttamaan alkuperäistä tavoitettani eli jakamaan osaamistani Hyvinkään eduksi. Päivittäinen työni opetuksen ja sivistyksen parissa jatkuu niillä arvoilla joita äänestittekin.

Toisena haluan onnitella uutta valtuustoa ja toivottaa kaikille jaksamista sekä kovaa työtä Hyvinkään, sen asukkaiden sekä yritysten puolesta. Olen sitä tukemassa varavaltuutetun ominaisuudessa.

Kolmanneksi haluan kiittää kaikkia äänestäneitä. Äänestysaktiivisuus pysyi yllättävän alhaisena, vaikka nyt päätetään valtuusto joka tekee merkittäviä päätöksiä. Se on erittäin ikävää, että niin moni katsoo ettei omalla äänellä ole merkitystä. Se on demokratian ja meidän kaikkien tappio.

Koko kampanja aika on ollut minulle erittäin opettava ja rikas. Olen oppinut valtavasti järjestelmästä, tavannut upeita ihmisiä ja olen samalla kasvanut itse ihmisenä. Olen joutunut pohtimaan viime viikkojen aikana monia sellaisia asioita joita en varmasti olisi ilman tätä miettinyt. Olen oppinut todella paljon itsestäni osana yhteiskuntaa. Katsoessani tässä vaalivalvojaisia minua edelleen häiritsee puhe häviäjistä ja voittajista, kun kaikkien puolueiden sekä edustajien merkitys on palvella kansalaisia. Mutta jos nyt jotain haluaa ajatella tuloksesta niin näyttäisi, että maltillisuus ja sivistys Suomessa voitti. Se on tärkeintä.

Pysykää matkassa mukana. Huokaisen vähän ja sen jälkeen jatkan blogailua ja minulle tärkeiden esiin nostamista. Aktiivisin olen Facebookissa. Uskon ja tiedän, että tämän vaalin tulos on jonkun alku, ei loppu.

Vielä kerran sydämellinen kiitos minua äänestäneille. Olen jokaisesta äänestä kiitollinen ja ne merkitsevät minulle todella paljon.

KIITOS!

]]>