Pääministeri Sipilä. Valehtelija vai rasisti

Pääministeri Juha Sipilä nousi maailmanmaineeseen lupauksellaan antaa Kempeleen asuntonsa turvapaikanhakijoiden käyttöön. Tuohon aikaan Pääministeri Juha Sipilä rakensi ylpeänä monikulttuurista Suomea yhdessä Kokoomuksen Petteri Orpon kanssa. Petteri Orpo keksi sanoa haastattelussa jopa, että pelkkä turvapaikanhakijoiden motiivien epäily on rasismia. Pääministeri Juha Sipilä esitti Ylen haastattelussa toiveen, että Suomessa syntyisi kansanliike joka majoittaa turvapaikanhakijoita koteihinsa. Mutta sitten alkoi tapahtua. Pääministeri Juha Sipilä työnnettiin esiintymään uutisissa turvapaikanhakijan kanssa joka sanoi olevansa 17-vuotias. Jokainen näki ettei se ole totta ja valheeksi se myöhemmin paljastuikin. Sen jälkeen Pääministeri Juha Sipilän kotikunnassa Kempeleessä raiskattiin nuori tyttö. Tämän jälkeen alkoivat meriselitykset turvallisuudesta ja Kempeleen asunto myytiin lähipiirille. Mutta kuten niin usein valhe johtaa valheeseen.

Jos valehtelet niin valehtele isosti

Kaikkien yllätykseksi pääministeri Juha Sipilä tuli tänään julkisuudessa ulos selvittääkseen vielä kerran tapahtumia Kempeleen asunnon ympärillä ja miksi hän petti lupauksensa.

Selitys on melko uskomaton enkä oikein vieläkään usko mitä kuulin ja luin. Pääministeri Juha Sipilä sanoi, että hänen Kempeleen asunnolle olisi ollut tulossa perhe joka eli kristittynä muslimimaassa. Tarinan mukaan tämä perhe oli avustanut länsimaisia hyväntekijöitä kotimaassaan ja olivat sen takia niin uhattuja etteivät olisi olleet turvassa edes Suomessa.

Tämän takia sitten Kempeleen asunnon ylellisestä asumisesta ei päässyt nauttimaan kukaan turvapaikanhakija. Niin, ei kukaan vaikka Suomessa olisi tuohon aikaan ollut tarvetta varsinkin perhemajoituksesta todella paljon. Oulun alueella vieläpä poikkeuksellisen paljon.

Mihin katosi Pääministeri Juha Sipilän solidaarisuus ja huoli turvapaikanhakijoista?

Valehtelija vai rasisti

Niin, nämä on ne vaihtoehdot joista pääministeri Juha Sipilä joutuu valitsemaan näin vaalien alla. Saa toki ottaa molemmat, lopputuloksen kannalta tuskin on mitään merkitystä.

Nimittäin valehtelija pääministeri Juha Sipilästä tuli koska hän valehteli ihan suoraan ja käymättä lähtöruudun kautta asuntoonsa tulevista turvapaikanhakijoista. Lainaus Iltalehti 5.9.2015

Sipilä arvioi myöhemmin toimittajille, että hänen Kempeleen kotiinsa voi väliaikaisesti majoittaa noin 20 turvapaikanhakijaa. Hänen mukaansa pidempiaikaiseen majoitukseen asunnon tilat riittäisivät kolmelle–neljälle perheelle.”

Pääministeri Juha Sipilä ei puhunut yhdestä perheestä tai tietystä perheestä vaan turvapaikanhakijoista ja asunnon riittävyydestä kolmelle tai neljälle perheelle.

Mutta jos tilanne on sellainen, että tässä olisi jokin väärinkäsitys tai toimittajan omia päätelmiä niin sitten tilanne kääntyy rasismin puolelle. Nimittäin pääministeri Juha Sipilä viittaa tämän päivän ulostulossa vahvasti kristillisiin arvoihin ja muslimien vainoon.

Tästä voisi päätellä, että pääministeri Juha Sipilä olisi halunnut majoittaa vain vainottuja kristittyjä asuntoonsa ja kun niitä ei nyt sitten tullutkaan niin hätää kärsivät muslimit ei hänelle kelvanneet. Ainakin minulle on ihan sama onko hätää kärsivä ihminen muslimi, kristitty, juutalainen, lestadiolainen vai pakana. Myöskään minulle ei ole väliä onko hätää kärsivä ihminen musta, valkoinen, keltainen, sininen tai ihan mikä vain. Hätää kärsivää autetaan aina, se on meidän velvollisuus ihmisenä.