Valtava kiitos palautteistanne

Olen yllättynyt siitä miten paljon olen saanut palautteita somen, sähköpostin ja puhelimen kautta. Olen niistä todella kiitollinen ja ne merkitsevät minulle todella paljon. On voimaannuttava tunne ymmärtää kuinka paljon on samoja arvoja sekä ajatuksia jakavia ihmisiä.

Samalla alan ymmärtää vielä paremmin valtuutetun vastuuta kaikille kaupunkilaisille.  Erityisesti niille jotka äänestävät ja myötäelävät. Jos kaikki tekemäni ja sanomani ei olisi aitoa, minua voisi jopa pelottaa hakea itselleni näin suurta vastuuta. Voin kuitenkin hyvillä mielin todeta, että olen juuri sellainen kuin olen kirjoittanut ja kertonut. Kukaan ei ole täydellinen ja me kaikki tarvitsemme muita ihmisiä. Yhdessä tekemällä ja yhdistämällä vahvuudet sekä osaamisemme voimme saavuttaa kaikille parhaan lopputuloksen. Tosin sitä keskustelua ja väittelyäkin saa ja pitää olla. Kunnon väittely on ajoittain aivan mahtavaa. Kunhan se tapahtuu asioista eikä ihmisistä.

Jos haluatte auttaa minut Hyvinkään kaupunginvaltuustoon niin helppoja tapoja on jakaa linkkejä omassa sosiaalisessa mediassa ja kertomalla tutuille. Luonnollisesti äänestäminen on sitten se tärkein asia. Toivottavasti kuntavaalien äänestysaktiivisuus on korkea. Siitä hyötyy kaikki.

Ja laittakaa edelleen palautetta tulemaan. Kaikkiin vastailen kyllä, vaikka joskus pienellä viiveellä!

KIITOS KIITOS!

]]>