SDP ei ole luvannut 4 000 hoitajaa vaan mitoituksen kirjattavaksi lakiin

Oppositio on päättänyt vastustaa kaikin voimin Suomen kansalaisten olojen parantamista. Kokoomus ja Perussuomalaiset tarttuivat ahnaasti hoitajamitoitukseen. Se on enemmän poliittisten kalavelkojen maksamista koska juuri tässä Petteri Orpo kompastui pahasti ja Perussuomalaiset unohti puolustaa kansaa miltei kokonaan. Käynnissä on massiivinen vyörytys jossa ihan selkeitä asioita käännetään SDP:tä ja kansalaisten terveydenhuollon parannusta vastaan. Kokoomuksen ulostuloja ei oikein enää erota Perussuomalaisten trollauksesta, niin samankaltaisia ne on. 

Mitä luvattiin ja mitä ei? 

SDP lupasi 1 000 uutta hoitajaa ja lääkäriä, sekä 0,7 hoitajamitoituksen kirjattavaksi lakiin!

1 000 uutta hoitajaa ja lääkäriä on perusterveydenhuollon ruuhkia purkamaan tarkoitettu panostus. Se lupaus pitää, vaikka sekään ei ole helppo. 

0.7 hoitajamitoitus on vanhustenhoivaan osoitettu mitoitus jonka katsotaan tuovan hyvän palvelun ja hoivan meidän ikääntyneille. SDP on luvannut viedä mitoituksen lakiin. 

4 000 on määrä joka vanhustenhoivaan tarvitaan lisää hoitajia kun 0.7 mitoitus astuu voimaan. Sitä SDP ei ole luvannut koska se ei ole yhden vaalikauden aikana mahdollista. Kyse on rahasta mutta myös siitä, että koulutettuja hoitajia ei ole riittävästi. 0.7 mitoitukseen ei voida siirtyä suoraan vaan liukumien kautta.

Ihan rauhassa vain 

Nyt on pitkästä aikaa hallitus jolla on mandaatti ja mahdollisuus parantaa meidän kaikkien Suomalaisten elämää. Älkää lähtekö hyökkäyksiin mukaan vaan kuunnelkaa, ajatelkaa ja keskustelkaa. 

Tähän mennessä esiin on nostettu niin selkeitä trollauksia, että oikein pitää ihmetellä miten ne kehtaa. Kyllä sitä oikeaa palautetta saa antaa ja pitää antaa. Yksikään hallitus ei ole synnitön ja opposition merkitys on juuri nostaa epäkohtia. Mutta opposition merkitys ei ole toiminnallaan häiritä hallituksen työtä, eikä varsinkaan yrittää estää kansalaisten palveluiden kehitystä.