Rasistit selittää Mäenpään rasismia sananvapaudeksi

Suomen sisulainen ja perussuomalaisten kansanedustaja Juha Mäenpään syytesuojasta äänestettiin tänään eduskunnassa. Sinänsä tulos oli jo ennalta arvattavissa koska kokoomuksessa toimii myös etnonationalistisia henkilöitä joiden kampanjaa Suomen sisu on vauhdittanut. Toisaalta kokoomus joutui pelaamaan pelin niin, että ei pyllistellä mihinkään suuntaan. Hallitustaival kokoomukselle aukeaa selkeiten perussuomalaisten kanssa ja tavoitteet on yhdistettävissä koska perussuomalaisille sopii leikkauspolitiikka, kuten se viime hallituskaudella todettiin Halla-ahon toimesta. 

Oli myös selvää, että Suomen sisu ja heidän poliittinen siipi perussuomalaiset tulee yhdistämään tämän sananvapauteen ja julistavat sananvapauden voittoa. No, siitä tässä ei ole kyse ollenkaan vaan siitä, että Mäenpää esitti eduskunnan suuressa salissa rasistisen mielipiteen. Kyse on siis ihan puhtaasti rasismista ja siitä onko se soveliasta. Tätä valtakunnansyyttäjä olisi halunnut tutkia eli syyllistyikö Mäenpää johonkin. Sitä taas perussuomalaiset ei halunnut lähteä katsomaan. 

Mäenpää esitti rasistisen lausunnon salissa ja sitä ei muuta mikään. Se mille puolelle asettuu tässä kysymyksessä saattaa taas sanella Suomen ilmapiiriä ja kohtaloa. 

Mäenpään puheen voi katsoa vaikkapa tämän linkin kautta. https://www.youtube.com/watch?v=SEuouVjxp_k