Perussuomalaisten harhat kasvaa uusiin mittoihin

Kaikille lienee jo selvää, että Perussuomalaiset on populistinen puolue jonka kannatus perustuu kyseenalaistamiseen ja sitä kautta vihan nostattamiseen eli kansan jakamiseen. Perussuomalaisten kannatus on perustunut turvapaikkapolitiikan arvosteluun. Vaalien alla Perussuomalaiset sai nostetta myös kieltämällä ihmisen vaikutusta ilmastonmuutokseen. Perussuomalaiset maalasi kuvaa jossa saunaa ei enää voi lämmittää ja makkarakin viedään suusta pois. Pakolaistilanne on nyt rauhoittumassa ja ihmisen vaikutusta ilmastonmuutokseen ei kukaan täysijärkinen voi kiistää, niin nyt pitää äkkiä löytää taas vastustettavaa. Kesän aikana vilauteltiin useissa yhteyksissä väestönvaihto salaliittoteoriaa mutta se on niin hullu, ettei sitä uskalleta vielä tuoda kovin paljon esille. Lähipäivinä löytyi sitten oikein mahtava Vihreiden salajuoni jossa he ovat soluttautuneet Suomen poliisivoimiin ja sitä kautta jahtaavat Perussuomalaisia poliitikoita kuin salaisessa poliisissa konsanaan.

Harhoja nämä ei ole, vaan vallanhimoa

Jos olette seuranneet Perussuomalaisten väitteitä niin niiden hulluus kasvaa koko ajan. Alussa Perussuomalaisilla oli ihan oikeita asioita joita he nostivat turvapaikkapolitiikan yhteydessä esiin. Mutta kuten populismissa aina kannatus laskee kun vastustettavan asian ajankohtaisuus laskee. Pitää siis keksiä koko ajan uusia asioita ja suurempia asioita jotta mylly pysyy käynnissä. 

Tässä pitää ymmärtää ihminen. Kun kerrot jotain ja saat paljon positiivista palautetta, selkään taputtelijoita, sekä mahdollisesti saat äänien kautta myös luottamustoimia niin siitäpä on vaikea luopua. Kuvittelet itsestäsi jo ihan liikoja ja pikkuhiljaa puhut yhä hullumpia asioita itse niihin jopa uskoen. 

Juha Mäenpää ei ole tehnyt rikosta vaan on iso lapsi 

Koska populistinen kannatus vaatii aina hullumpia ja hullumpia väitteitä niin nyt löytyi kultasuoni johon Perussuomalaiset on tähdänneet. Koko yhteiskuntajärjestelmän kyseenalaistamiseen. Mihin Suomalaiset luottaa miltei eniten kaikista viranomaisista, no poliisiin tietysti. Voin kuvitella miten Perussuomalaisten kotkanpesässä hykerrellään kun saadaan miettiä salaliittoteorioita poliisia kohtaan. Se jos mikä repii kansaa yhä enemmän rikki ja tekee kansasta heikon jotta Suomessakin voidaan siirtyä kokonaan opettamaan luomisteoriaa ja lakkauttaa sosiaaliturva. 

Juha Mäenpää siis lausui eduskunnassa näin:

“Täällä hallitusohjelmassa on yksi hyvä kirjaus. Täällä lukee: ’Tehostetaan vieraslajien torjuntaa sekä lainsäädännöllä että torjuntatoimenpiteiden rahoitusta lisäämällä.’ Tämä valitettavasti lukee väärässä kohdassa”.

Siis eduskunnassa. Paikassa jossa tehdään Suomelle tärkeimmät päätökset. Paikka jossa pitäisi kaikkia kunnioittaa. No, on siellä aikaisemminkin puhuttu lapsellisia ja typeriä. Pelkään, että jatkossa myös. Minun mielestä Juha Mäenpää ei tehnyt rikosta vaan oli iso lapsi joka kakat housussa huutaa äidin huomiota ja sanoo kovana v-sanan kun isot pojat yllytti. Tästä mitään rikostutkimusta tarvita vaan eduskunnan puhemies voisi pestä suun saippualla ja sitten Juha voisi olla seuraavan kaksi istuntoa nurkassa ja kirjoittaa 10 000 kertaa tekstin “Olen kansanedustaja, en kakkahousu”. 

Anteeksi kielikuvat mutta niin harmittaa tämä asteittainen poliittisen keskustelun tahallinen rapauttaminen. Mutta oikea kysymys tässä on kuitenkin se, että kuka on tehnyt rikosilmoituksen? Juhalle tämä on vain mainosta ja Perussuomalaisille lottovoitto kun joku huomasi, että tutkiva poliisi on ollut Vihreä. 

Jussi kierroksilla 

Jussi Halla-Ahokin tarttui ahnaasti tähän onnelliseen yhteensattumaan jossa pääsisi tekemään oikein kunnon salajuoniteorian. Nimittäin Jussin mukaan 

“yksi fanaatikkopuolue kontrolloi poliisin erikoisyksikköä, jota käytetään poliittisten vastustajien vainoamiseen?”. “Nykyään on muotia kuulla kaikuja 30-luvun Saksasta, mutta tässä tapauksessa paralleelit ovat melko ilmeisiä” 

Siis mitähän ihmettä? Totta kai näin umpihullu lausunto on Jussilta riski. Jussi on muuten yrittänyt pysyä erossa Perussuomalaisten kaikista harhaisimmista jäsenistä ja väittämistä, mutta joko tiliä käyttää joku muu kuin Jussi tai sitten Perussuomalaisten kannatuksen lasku alkaa ihan juuri. Kolmaskin vaihtoehto on mutta jos se toteutuu niin kerron siitä sitten leirillä vessapaperiin kirjoittaen.

Mukaan otettiin vielä Saksa. Tämän tarkoitus on totta kai kääntää Perussuomalaisten yhteydet kansallissosialisteihin mielikuvallisesti muualle.

Olen välillä ollut vähällä jopa arvostaa Jussin irrallisia ulostuloja mutta tämä menee jo aivan täysin mielenvikaiseksi. Vaikka tutkinnanjohtaja olisi henkilökohtaisesti paha vihreä mies joka haluaa vainota Perussuomalaisia niin tuo teksti. “fanaatikkopuolue joka kontrolloi poliisin erikoisyksikköä jota käytetään poliittisten vastustajien vainoamiseen” on täysin mielenvikainen.

Rehellisesti sanoen tuo on niin hullua tekstiä, että pitää tutkia onko mitään keinoa ilmoittaa mahdollisesta sairastapauksesta eduskunnassa.