Ihanaa perussuomalaiset nuoret ihanaa

Perussuomalaiset nuoret äänestivät nurin emopuolue perussuomalaisten vaatiman sääntömuutoksen. Sääntömuutos olisi rajannut nuorisojärjestön äänioikeudellisen jäsenyyden vain emopuolue perussuomalaisten jäsenille. Sääntömuutoksesta äänestettiin koska perussuomalaiset nuoret ovat olleet jatkuvissa ongelmissa fasistisen, rasistisien ja etnonationalistisien ulostulojen johdosta. Kuten aina niin nytkin totuus ja tulevaisuus on lapsissa ja nuorissa. Perussuomalaiset nuoret sanovat suoraan ilman painetta miettiä kannatusta tai sitä miten puolueeseen suhtaudutaan. Ei olla tästä pahoillaan tai kauhuissaan vaan kiitollisia. Perussuomalaiset nuoret avaavat sen politiikan mitä osa perussuomalaisten poliitikoista ajaa mutta eivät kannatuksen vuoksi sano sitä suoraan. 

Ei puolue ole etnonationalistinen tai fasistinen, ihmiset ovat 

Suurin osa perussuomalaisten kannattajista on fiksuja ja ihan tavan tallaajia jotka haluavat ihan sitä samaa mitä 99% muutkin Suomessa. Rauhaa, työtä ja vakautta toteuttaa itseään. Ei nämä henkilöt ole rasistisia, fasistisia tai etnonationalisteja. Se on koko ajan syytä pitää mielessä kuten sekin, että he antavat äänensä juuri näille arvoille. Nimittäin suuri osa perussuomalaisten johdosta ja edustajista omaa juuri näitä arvoja ja ideologioita. Enkä sano sitä pahalla vaan faktana. 

“Puoluejohdon syyniin joutuneet aktiivit pitävät myös epäreiluna sitä, että PS-nuorten sanomisiin suhtaudutaan tiukasti, samalla kun emopuolueen eduskuntaryhmästä tulevia vieraslajipuheita katsotaan läpi sormien.”

Yle 29.2.2020 

Jussia harmittaa kun sanotaan suoraan 

Jussi Halla-aho on jotenkuten saanut selitettyä perussuomalaisten edustajien rasistiset ja fasistiset ulostulot ja jotenkin niistä ei edes välitetä. On ihan normaalia, että perussuomalainen kansanedustaja pahoinpitelee, kutsuu pakolaisia “discoläpyttelijöiksi”, raiskaajiksi ja mitä näitä nyt on. On kovin merkillistä, että yhteiskunnallisesti merkittävässä paikassa olevilta tuollaista siedetään kansalaisten tasolla. On ihan ok, että taustalla on väkivaltatuomioita, yllyttämistä väkivaltaan, fasismin ihailua, fasististen järjestöjen kanssa yhteistyötä ja seksuaalirikoksia. 

Nyt Halla-aholle tulikin ongelma perussuomalaisten nuorten taholta. Tämän järjestön piirissä etnonationalismi ja fasismi on niin voimakasta ettei sitä haluta peittää vaan lähteä hakemaan sille avointa kannatusta. Nuorten ei tarvitse miettiä, eivätkä he halua miettiä poliittista kannatusta tai suuren yleisön hyväksyntää ja ideologian kuljettamista piilossa. Ei, nuoret pitää sitä pelokkaana ja pelkurimaisena toimintamallina. Jos ollaan fasisteja niin ollaan sitten avoimesti ja hyvä niin. Nyt se tiedetään ja siihen voidaan suhtautua.