Vaalilupaukseni

Vaalilupauksilla alkaa olemaan jo vähän huono mielikuva. Monella kansalaisella on sellainen ajatus, että vaalilupaus on jotain mitä annetaan jotta tullaan valituksi. Minulla myös. Ei saa silti menettää toivoaan koska tämä järjestelmä toimii vain jos me äänestämme ja käytämme hetken aikaa ehdokkaan valintaan. Populismi ja alhainen äänestysmäärä ei toivottavasti koskaan tuhoa hienoa järjestelmäämme. Minulle vaalilupaus alkaa siitä, että lupaan hoitaa tehtävää tunnollisesti, valvoa kuntalaisten etuja, välittää päätösten vaikutuksista sekä tehdä niitä ikäviäkin päätöksiä vaikka niistä saa aina arvostelua. Päätösten sekä niiden valmistelun tulee olla avointa sekä perusteltua. Haluan tuoda politiikkaan iloa, avoimuutta sekä yhteistyötä.

  1. Koulut ja päiväkodit tulee olla kunnossa. Niin rakennukset kuin opetuskin. Hyvinkää tarvitsee avoimen ja selkeän suunnitelman kehittämiseen.
  2. Ajan hyvin ylläpidettyjen liikuntapaikkojen lisäämistä Hyvinkääläisten käyttöön.
  3. Kirjaston kehitys niin, että siitä tulee Hyvinkääläisten kohtaamis- ja elinikäisen oppimisen paikka vauvasta vaariin.

Minulla on kokemusta jonka avulla pystyn tuomaan paljon tietoa sekä toimivia käytänteitä Hyvinkäälle. Sen haluan nyt antaa meidän yhteiseen käyttöön koska olen saanut niin paljon tältä yhteiskunnalta sekä sen ihmisiltä!

]]>