Niko Eskelinen

Kuka on Niko Eskelinen?

 Olen 46-vuotias perheenisä jonka perheeseen kuuluu kaksi ihanaa tytärtä, yksi upea vaimo sekä neljä Maine Coon kissaa. Muutimme Hyvinkään Marttiin vaimoni ja silloin 1-vuotiaan tyttären kanssa Tampereelta. Nuorempi tytär on siis syntynyt Hyvinkäällä. Etsimme asuntoa lähempää pääkaupunkiseutua ja paikaksi valikoitui Hyvinkää. Osasyy oli hintataso mutta myös hyvät palvelut ja rauhallinen yleisilme olivat niitä seikkoja jonka takia paikaksi valikoitui Hyvinkää. Hyvinkää ei ole pettänyt odotuksiamme ja olemmekin kotiutuneet hyvin.

 Työni

Työtäni on myyminen ja asiantuntijuus.  Olen työskennellyt eri johtavissa teknologiayhtiöissä useissa eri rooleissa. Viime vuodet olen työskennellyt opetusalan parissa. Olen toimittanut ja suunnitellut useille oppilaitoksille ja kunnille tapoja käyttää teknologiaa kustannustehokkaasti ja niin, että teknologia hyödyntää opetusta ja tukee toimintamallien muutosta. Teknologia on tarpeellista vain jos sillä saavutetaan hyötyjä ihmisten toimintaan. Opetuksessa teknologia parhaimmillaan tukee opettajien työtä ja oppilaiden oppimista. Pahimmillaan se aiheuttaa kuluja ja turhaa työtä. Uudet opetussuunnitelmat tarjoavat mahdollisuuksia mutta asettavat myös haasteita kokonaisuuden kehitykselle. Opetukseen tarvittava uudistus ei ole vain laiteita tai teknologiaa vaan se on kokonaisuus. Kokonaisuuteen kuuluu tilat ja kalusteet, laitteet, pedagogia, opetusmateriaali, opettajan osaaminen, oppilaan ottama vastuu oppimisesta ja paljon muuta. Uskon ja tiedän, että pystyn antamaan paljon opetuksen uudistamiseen Hyvinkään valtuutettuna.

Harrastukseni

Yritän pitää oman ja perheen elämän sellaisena, että meillä on suunnittelematonta aikaa yksin ja yhdessä. Joutilas aika on mielestäni tärkeää ja palauttavaa. Liikunnassa oma intohimoni on frisbeegolf. Siihen onkin Hyvinkäällä mainiot mahdollisuudet koska meillä on täällä kaksi täysimittaista rataa. Tässä vaiheessa muuten kiitokset seuran aktiiveille jotka tekee joka vuosi suuren määrän työtä kunnossapitoon, kisojen järjestämiseen ja paljon muuhunkin. Minut löytää kentältä aina kun vain on aikaa.